Mi lehet a háttérben?

Sajnos egyre többet lehet hallani arról, hogy fiatalemberek bekattannak és mészárolni akarnak a valós életben. Legtöbbször lelkileg instabil, magányos, gyakran a többi diák erőszakának célpontjai. A sok megaláztatást éveken keresztül eltűrő emberben helyrehozhatatlan károkat okoz. Tavaly ahova jártam gimnáziumba ott is történt egy hasonló eset. Volt egy végzős diák akit mindenki gúnyolt, különc volt, ő volt a “céltábla”. Félévkörül megmondta 2 osztálytársának, hogy hagyják abba mert nem bírja tovább és vér fog folyni. Természetesen ez a 2 fiú “menő” volt, a lányok szerették őket a kinézetük miatt. Persze nem hagyták abba és tovább piszkálták azt a srácot. Egy hét múlva bejött és csavarkulccsal pofán vágta az egyik élcelődőt. Agyrázkódást kapott, de szerencsére nem történt komolyabb baja.Persze a különc fiú volt a hibás, egyből rendőrségi eljárás stb… Ne essünk félreértésbe, nem volt megoldás amit tett, nem is helyeslem. De azért el kéne gondolkodni, hogy mi volt a háttérben, milyen sérelmeket élt át több éven keresztül. Kevés az olyan elmebeteg aki szó nélkül lövöldözni kezd, vagy szerszámokkal támad meg embereket ok nélkül…

6 hozzászólás to “Mi lehet a háttérben?”

  1. Legfrissebb bejegyzések közt, elcsíptem a blogotokat. Azt hiszem, a BenX című film [nem összekeverendő egy hasonló nevű kreálmánnyal] tökéletesen tükrözi a bejegyzést és realitásával talán néhány válasszal is szolgál.

  2. gordy888 Says:

    Most, így a bejegyzést olvasva, mintha én is a témába illenék… A Mostani osztályommal nem jövök ki túl jól, 9. óta van ez, amióta szakközépbe járok. Nem megyek bele a részletekbe, már a beilleszkedésnél el lettek k*rva a dolgok… Gúnyt űztek, stb, néha úgyérzem, hogy legszívesebben úthengerrel gázolnám halálra a sok rohadékot.

    • tudom milyen amikor kinézik az embert de nem szabad föladni, nem kell törődni ezzel a sok visszamaradt degenerált paraszttal még ha oly nehéz is néha:S

  3. Hát ez a téma pont jókor jött, barátnőm épp most esett, amolyan depresszióba mert úgyérzi kiközösítik csak, mert alacsony és nagydarab és úgyérzi nincs semmi olyan különleges tehetsége, amivel kitűnne közülünk és félek, hogy egyszer őt is elfogja önteni a gyűlölet és a düh az osztálytársak és egy kibírhatatlan angoltanár miatt nem tom mit tudnék tenni, mert az hogy beszél róla nekem az neki nem segít sokat és én sem tudok segíteni, hiszen nem tudom átérezni azt amit ő.

Hozzászólás